Curs open RGC PMP Exam Preparation

roland_gareis_270x40_oficialaROLAND GAREIS CONSULTING organizeaza in perioada 20 – 22 si 28 – 29 mai 2011 o noua sesiune a cursului

RGC PMP® Exam Preparation

Acest curs se adreseaza managerilor de proiecte, membrilor echipelor de proiect si tuturor celor care doresc sa obtina o certificare internationala in managementul proiectelor.

Pe parcursul acestui curs, participantii vor:

  • primi informatii despre cerintele PMI® pentru certificarea PMP® / CAPM®, filosofia examenului si obiectivele testarii PMI®;
  • cunoaste in detaliu conceptele, instrumentele si tehnicile necesare pentru sustinerea examenului de certificare PMP® / CAPM®;
  • analiza exemple reale pentru o mai buna intelegere a conceptelor PMI®;
  • primi informatii si suport pentru inscrierea in programul de certificare;
  • primi informatii despre examen si vor simula examenul de certificare;
  • afla “Tips & tricks” pentru pregatirea examenului.

Pachetul de curs contine, pe langa materialul de curs, si cartea “PMP Project Management Professional Study Guide” de Joseph Philips.

Cursul are o durata de 5 zile, iar la finalizare participantii vor primi un certificat de participare care atesta acumularea celor 35 de ore de instruire necesare pentru inscrierea in vederea sustinerii examenului de certificare.

Cursul va fi sustinut de Simona Bonghez, partener, trainer si consultant al ROLAND GAREIS CONSULTING, presedinte PMI Romania Chapter, cu o experienta de peste 15 in managementul proiectelor si o experienta de peste 8 ani ca trainer in managementul proiectelor. Simona detine 3 certificari internationale in managementul proiectelor: Project Management Professional (PMI), Certified Senior Project Manager (IPMA) si PRINCE2 Practitioner (OGC).

Din 2008, Simona preda si in cadrul Programului Professional MBA “Project & Process Management” organizat in Romania de catre WU Executive Academy Viena si ROLAND GAREIS CONSULTING.  

ROLAND GAREIS CONSULTING este R.E.P. pentru PMI.

Taxa de participare la curs este de 700 Euro, plus TVA. Inscrierea se poate face completand formularul online.

Pentru detalii suplimentare si inscrieri va rugam sa o contactati pe Beatrice Unciuleanu, email: [email protected], telefon 021 300 30 20.

Happy Projects!®
ROLAND GAREIS CONSULTING srl
Bd. Libertatii, nr. 20, Ap. 26, Bucuresti
[email protected] +40 21 300 30 20
www.happyprojects.ro +40 21 300 30 20

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.