Cursuri de antreprenoriat si finantare prin Proiectul ”StartUP Hub Centru”

00003090_large.jpg

In perioada ianuarie 2018 – decembrie 2020, Agentia pentru Dezvoltare Regionala Centru in parteneriat cu SC DAD Expertise SRL implementeaza proiectul ”StartUP Hub Centru” finantat prin intermediul Programului Operational Capital Uman 2014 – 2020, linia de finantare Romania Start Up Plus. Prin proiect se asigura instruire antreprenoriala pentru minim 300 de persoane din Regiunea Centru si ulterior, finantarea a minim 36 de planuri de afaceri.

INSTRUIRE:

  • Prin proiect se asigura instruire antreprenoriala pentru minim 300 de persoane din Regiunea Centru. Au ocazia de a participa la acest proiect persoane din toate judetele Regiunii – Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Cursurile se vor desfasura in fiecare judet si minim 25 de persoane vor fi selectate din fiecare judet pentru a participa la aceste cursuri.

FINANTARE:

  • In cadrul concursului de planuri de afaceri organizat in proiect, vor fi finantate minim 36 de planuri de afaceri cu suma de maxim 177.002 lei per proiect. Minim trei planuri de afaceri vor fi selectate de la nivelul fiecarui judet al Regiunii Centru.
  • Sunt incurajate prin punctare suplimentara in cadrul grilei de selectie investitiile efectuate in domeniul IT si in domeniul industriilor creative. Pentru detalii, va invitam sa consultati Grila de evaluare a planurilor de afaceri si Lista codurilor CAEN punctate suplimentar in cadrul grilei de selectie, anexe la Metodologia de selectie a planurilor de afaceri.
  • Nu este obligatorie participarea la cursurile de antreprenoriat, dar numarul de persoane care a caror plan de afaceri poate beneficia de ajutor de minimis fara sa fi participat la programul de formare antreprenoriala organizat in cadrul proiectului nu va putea depasi 10% din numarul total de persoane beneficiare de ajutor de minimis acordate in cadrul proiectului.

Sursa: ADR CENTRU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.