Cursuri Manager de Proiect in Ploiesti

Viata insasi e un proiect. Stii sa ti-o planifici? O organizatie isi defineste activitatea si strategia prin identificarea, dezvoltarea si implementarea de proiecte, programe sau portofolii de proiecte.


Definirea corecta a unui proiect, planificarea, organizarea, monitorizarea si controlul intregii activitati si a echipei de proiect necesita dobandirea unor compenente specifce astfel incat atat managerul de proiect cat si organiatia sa-si creeze o rata de succes foarte mare.

Curs: Manager de proiect COR 241919
Durata cursului: 60 ore.
Perioada: 23.02 -28.02.2009 sau 23.03 – 28.03.2009.

Cursul de perfectionare se finalizeaza cu eliberarea unui "Certificat de absolvire", insotit de suplimentul descriptiv, care poarta antetul Ministerului Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, Certificat de credite si la cerere, Certificat I.N.A-M.I.R.A

Cursul este sustinut de S.C. H.S.E.Q. Consulting S.R.L, societate de formare profesionala autorizata de Ministerului Muncii,Familiei si Egalitatii de Sanse si al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Comisia de Formare Profesionala a Adultilor si in parteneriat cu Institutul National de Administratie.

Pentru inscrieri: [email protected]

Sursa: Managementul -proiectelor.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.