Cursuri Project Management metodologia PRINCE2®, Bucuresti, 4 clase publice

itacademy_logo_color_adobe_ilustrator_osim.pngIn perioadele 20-24 Sept, 27-1 Oct, 11-15 Oct, 8-12 Nov 2010, ITAcademy™ organizeaza 4 clase publice de Management de Proiect metodologia PRINCE2®. Cursul este proiectat sa acopere conceptele necesare examinarii PRINCE2® Foundation si Practitioner si foloseste manualul “Managing Successful Projects with PRINCE2®” versiunea 2009.

Vor fi predate urmatoarele module:

* Overview of Method
* Principles & Concepts
* Business Case
* Organisation
* Starting up a Project
* Initiating a Project
* Quality
* Plans
* Progress
* Change
* Risk
* Getting Work Done
* Monitoring & Reporting
* Issues & Escalation
* Closing a Project
* Tailoring PRINCE2
* Product Based Planning

La sfarsitul celei dea treia zi delegatii vor putea da examenul de PRINCE2® Foundation. Daca delegatii se decid mai tarziu sa urmeze si cursul de PRINCE2 Practitioner vor trebui sa promoveze examenul de PRINCE2® Foundation. La sfarsitul ultimei zile delegatii vor da examenul official PRINCE2® Practitioner.

Audienta:

* Project Managers
* Senior managers proaspat numiti in roluri ale organizatiei de proiect.
* Team Managers
* Project Support Staff
* Quality Assurance Staff
* Oricine este implicat in participarea sau rularea a unui sau mai multor proiecte

Inregistrare

Inregistrare si informatii aditionale  la adresa de e-mail: office (la) itacademy (punct) ro sau in site-ul de web: www.itacademy.ro. Clasele sunt limitate la 14 studenti in clasa.

Despre ITAcademy™:

ITAcademy™ este o companie de consultanta si training, specializata in Project, Programe, Risk si IT Service Management. Operand de peste 5 ani in piata romaneasca, ITAcademy™ a livrat direct sau in colaborare cu partenerii nostrii peste 200 cursuri acoperind multiple standarde in IT Management, Project Management si Service Management si a certificat peste 1500 de studenti in Service Management ITIL®, Project Management PRINCE2®, Portfolio, Programme and Project Office P3O®, Management of Risk M_o_R®, IT Governance CobIT® si ISO 27001 Lead Auditor si Implementor.

ITAcademy™ este primul ATO (Organizatie Autorizata de Training) in Romania acreditat sa livreze cursuri Project Management PRINCE2®, Service Management ITIL® si IT Governance CobIT®. ITAcademy™ a inceput procesul de asimilare a competentelor in Risk Management M_o_R®, Portofolio, Programme, Project Office P3O® si Programme Management MSP®, ISO27001, ISO20000, BSI25999 punand la dispozitia clientilor sai aceste cursuri, in mod regulat, in clase publice si private.

Contact:
Carmen Danila
Training Manager – www.itacademy.ro
+40 744 276515

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.