Dacă vă vizitează Garda Financiară

Dacă vă vizitează Garda Financiară, după ce vă reveniți puțin din starea de nervozitate pe care v-au indus-o, cereți Ordinul de serviciu care trebuie sa aibă codul 14.13.04.18 (nu altul) și să arate exact ca în modelul prezentat în Ordinul nr. 1304/2004. (vezi aici)

Oricum, indiferent pe ce subiect vine Garda, cereți ordinul de serviciu și NU UITAȚI să faceți o copie (este de mare folos în cazul în care ajungeți cu ei în instanță, pentru că cei mai mulți sunt trimiși pentru alte misiuni decât cele pe care le fac).

 

 

Ordinul nr. 527/2008, precizează:

ART. 1
Constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute la art. 10 din Legea nr. 469/2002 privind unele măsuri pentru întărirea disciplinei contractuale, cu modificările şi completările ulterioare, se fac de către persoanele desemnate din cadrul structurilor de inspecţie fiscală ale Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

ART. 2
Pentru verificarea modului de respectare a reglementărilor prevăzute de Legea nr. 469/2002, cu modificările şi completările ulterioare, desemnarea organelor de inspecţie fiscală se va realiza prin emiterea unui ordin de serviciu, în condiţiile prevăzute de Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 1.304/2004 privind modelul şi conţinutul formularelor şi documentelor utilizate în activitatea de inspecţie fiscală, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Sursa: 

http://www.consultingreview.ro/articol/sfatul_nostru/daca-va-viziteaza-garda-financiara.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.