Dacian Ciolos: Au fost rezolvate problemele legate de Programul Operational Regional

Dacian_Ciolos2.jpg

Dacian_Ciolos2Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca Programul Operational Regional a fost deblocat in urma unei discutii avute cu comisarul european Corina Cretu.

Programul Operational Regional s-a deblocat deja dupa o discutie cu doamna comisar Corina Cretu, pentru ca, intre timp, am aflat ca autoritatile, administratia de la Ministerul Fondurilor Europene si de la Ministerul Dezvoltarii Regionale furnizasera clarificarile asteptate de Comisia Europeana legat de anumite proiecte. Deci, din cele cateva mii de proiecte, era vorba de o suta si ceva de proiecte unde un audit de la Comisie mai facuse niste verificari. Deci, vreau sa fie lucrurile clare, ceea ce am spus nu avea nicio legatura cu implementarea proiectelor in teritoriu, era vorba de relatia dintre Guvern si Comisia Europeana pe rambursarea unor fonduri. Dar si aceasta rambursare am primit informatia ieri seara ca incepe foarte curand, pentru ca lucrurile au fost clarificate si de asta este bun si contactul direct cu Comisia Europeana, pentru a nu pierde prea mult timp atunci cand trebuie clarificate anumite lucruri“, a declarat premierul Dacian Ciolos.

Mai multe detalii: www.agerpres.ro

One thought on “Dacian Ciolos: Au fost rezolvate problemele legate de Programul Operational Regional”

  1. Gabriel spune:

    s-a deblocat POR dupa doar o discutie…o discutie a rezolvat? Nu e nimic deblocat. Totul e …poveste. Sunt probleme cu softul de aplicare si nu numai si nu doar dupa aceasta discutie…deodata…s-a deblocat…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.