Dacian Ciolos, despre linia de finantare “Profesori motivati in scoli defavorizate”: Initiativele de succes trebuie extinse

granturi-subventii.jpg

Premierul Dacian Ciolos afirma ca prin lansarea liniei de finantare “Profesori motivati in scoli defavorizate” este valorificat modelul programului Teach for Romania, el adaugand ca initiativele de succes au nevoie sa fie valorificate si extinse la nivel national.

“Initiativele de succes, care si-au dovedit eficienta, au nevoie sa fie valorificate si extinse la nivel national. Ministerul Fondurilor Europene a lansat o linie de finantare care sprijina atragerea tinerilor profesionisti pentru a preda in scoli defavorizate din intreaga tara. Valorificam astfel modelul de succes al programului Teach for Romania, asa cum am promis in mai multe randuri, si asa cum ne-am propus prin Pachetul Anti-saracie — lansat in februarie”, a scris premierul Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a distribuit si un comunicat al Ministerului Fondurilor Europene (MFE), in care se anunta lansarea in consultare publica a apelului de proiecte “Profesori motivati in scoli defavorizate”, cu o alocare de 25 de milioane euro, pentru stimularea cadrelor didactice care lucreaza cu copii aflati in situatii speciale.

Sursa: Agerpres

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.