Daniel Constantin, ministrul Mediului: Prin Rabla Plus finantam 1000 de masini electrice, fiecare beneficiar primind 10000 euro

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Miercuri, in sedinta de guvern, s-a discutat proiectul de hotarâre pentru aprobarea bugetului pe anul 2017 al Fondului de Mediu si al Administratiei Fondului de Mediu. in acest an vor fi finantate 11 masuri, cu 840 de milioane de lei, printre care programul Rabla, Rabla Plus, Casa Verde etc.

“Este un act normativ extrem de important care sa la baza finantarii proiectelor de mediu.Vom avea 11 masuri, unele dintre ele fiind in dezbatere publica, iar altele urmeaza sa fie postate pe site-ul institutiei. Ele vor fi finantate, in mare parte, din Fondul de Mediu. Mizam pe venituri la Fodul de Mediu de circa 562 de lei. O alta parte o vom finanta de la Ministerul Finantelor din vânzarea certificatelor pentru emisii de dioxid de carbon. in total sunt 11 masuri pentru 2017 finantate cu 840 de milioane de lei”, a declarat, miercuri, Daniel Constantin, ministrul Mediului, la inceputul sedintei de guvern.

Printre masurile finantate din Fondul de Mediu se numara programul Rabla, Rabla Plus, Casa verde etc.

“La Rabla Plus vrem sa achizitionam si punem la dispozitie fonduri pentru 1000 de masini electrice, prima pentru acest an fiind dublata la 10000 de euro pentru fiecare beneficiar”, a spus Constantin.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.