Dezvoltarea antreprenoriatului va reduce somajul in randul tinerilor

tanar_afacerist.jpg

tanar_afaceristDezvoltarea antreprenoriatului va reduce somajul in randul tinerilor, aflat in continua crestere, solutie care trebuie sustinuta insa prin finantare, mentorat si scaderea birocratiei, spune Mihaela Matei, marketing supervising associate la EY Romania.

Antreprenoriatul vine cu doua surse de scadere a somajului: cu cat mai multe companii sunt infiintate, cu atat mai mult va creste numarul de angajati, iar cu cat mai multi tineri vor deveni antreprenori si se vor auto-sustine, numarul somerilor va scadea. (…) Pentru cresterea numarului de antreprenori, insa, este nevoie de finantare si mentorat. Finantarea fara mentorat este ineficienta, la fel ca si mentoratul fara finantare. in general, 88% dintre antreprenorii care au mentori oameni de afaceri experimentati supravietuiesc in business“, a mai aratat Matei.

Astfel, 88% dintre antreprenorii care au mentori oameni de afaceri experimentati supravietuiesc in business. Pe langa mentorat si finantare, birocratia este o alta problema cu care se confrunta antreprenorii.

Mai multe detalii: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.