Digital Innovation Hubs – Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă ȋncheierea perioadei de înscriere la procedura națională de selecție pentru Rețeaua EDIH

digital.png

Selecția centrelor de inovare digitală (DIH) care, în urma evaluării și deciziei Comisiei Europene, vor deveni membre ale Rețelei Europene reprezintă un pas esențial în implementarea cu succes a Programului Europa Digitală, primul program de finanțare din Cadrul Financiar Multianual dedicat sectorului digital.

Procesul a fost lansat de către Autoritatea pentru Digitalizarea României ȋn parteneriat cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, la data de 10 august 2020, și are ca scop selectarea DIH-urilor pregătite să susțină eforturile autorităților naționale și europene în accelerarea tranziției digitale.

Luni, 14 septembrie 2020 s-a ȋncheiat perioada de înscriere în procesul național de selecție a centrelor de inovare digitală.

Numărul total al aplicaţiilor este de 18, iar distribuţia regională a acestora, ȋn urma ȋnregistrării se prezintă astfel:

  • Digital Innovation Hubs – Autoritatea pentru Digitalizarea României anunţă ȋncheierea perioadei de înscriere la procedura națională de selecție pentru Rețeaua EDIH

Sursa: Autoritatea pentru Digitalizarea României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.