Discutiile pentru depunerea proiectelor de tip hard pe Programul Romania-Bulgaria s-au amanat pentru septembrie

proiecte-europene.jpg

Autoritatea de Management a Programului Interreg V-A din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din Romania (MDRAP), Autoritatea Nationala a programului, din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Lucrarilor Publice din Bulgaria (MDRLP) si Secretariatul Comun al Programului au organizat la Ruse (Bulgaria) cea de a patra intalnire a Comitetului de Monitorizare (CM) pentru Programul INTERREG V-A Romania-Bulgaria.

In cursul reuniunii, membrii Comitetului au aprobat documente importante pentru activitatea de comunicare si promovare a Programului: Planul Anual de Comunicare pentru anul 2016 si Manualul de Identitate Vizuala a Programului, revizuit (editia a II-a). Totodata, au fost prezentate membrilor CM progresele inregistrate in implementarea Programului, de la ultima intalnire a Comitetului, in luna octombrie 2015.

Comitetul de Monitorizare nu a ajuns la un consens privind selectia proiectelor de tip hard depuse in cadrul primului apel de proiecte (Axa prioritara 1, 2 si 3). S-a decis reluarea discutiilor pe subiect in cadrul urmatorului Comitet de Monitorizare, ce va avea loc in ultima saptamana din luna septembrie.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.