Doi milionari ai Iasului sunt gata sa investeasca in tineri. Vedeti ce conditii pun

bani_mouse.jpg

gabriel-mardaraseviciDoi multimilionari in euro au anuntat ca sunt gata sa investeasca in afaceri propuse de tineri. Antreprenorul IT Gabriel Mardarasevici si creatoarea de moda Irina Schrotter au indicat drept domenii de interes industriile creative si agricultura. “Romania ofera inca oportunitati de business mult mai mari decat Europa de Vest, dar pentru a reusi trebuie sa fii foarte bun“, au spus ambii milionari dispusi sa fie “business angel”.

Greseli imense facute de actualii milionari

Pentru a evita momente dureroase traite pe propria piele, Mardarasevici si Schrotter au rememorat cateva din greselile mari facute de ei la inceputul lor in afaceri.

Eu abia cand a fost introdusa taxa pe valoare adaugata (TVA) mi-am dat seama ce oportunitate imensa am avut. Pur si simplu nu am realizat pana la introducerea TVA-ului sansa pe care am avut-o noi, cei care faceam atunci business“, a spus Irina Schrotter.

Am facut greseli din nestiinta. La inceput nici macar nu stiam cum arata o factura. Dar atunci orice afacere faceai mergea aproape sigur, nu existau alte afaceri. Acum nu mai este posibil asa ceva. Ca sa performezi trebuie sa fii foarte bun. Au fost acum 15-20 de ani oameni care au facut foarte usor bani multi dar care acum au disparut pentru ca nu s-au reinventat, nu s-au adaptat“, a povestit Gabriel Mardarasevici.

Mai multe detalii: www.topiasi.ro

One thought on “Doi milionari ai Iasului sunt gata sa investeasca in tineri. Vedeti ce conditii pun”

  1. pristavita gabriel spune:

    As vrea sa stiu cum pot lua legatura cu ei sunt un tanar care termina medicina veterinara anul acesta si vreau sa investesc intr o afacere cu bovine de carne,vreau sa incep de la cresterea animaluilui pana la prelucrarea carnii de calitate a acestor bovine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.