Doua companii din Romania nominalizate pentru Oscar-ul European in Consultanta

RBE4100.jpg

_RBE4100European Constantinus Awards premiaza proiectele de excelenta in consultanta, evenimentul fiind deseori comparat cu cel al Oscar-urilor din industria cinematografica.

Ceromonia de decernare a premiilor din acest an a fost organizata la Madrid, in data de 29 mai 2014, si a reunit companii si proiecte de consultanta din intreaga Europa.

Dintre cele 17 misiuni de consultanta calificate la nivel european prin competitiile nationale, 8 au fost nominalizate pentru acest premiu. Anul acesta RELIANS CORP si BDO Business Advisory din Romania au fost nominalizate alaturi de Accenture Spania, LOYTEC electronics GmbH, Weichselbaum Consulting, P+K Unternehmensberatung GmbH, Exthex GmbH – explore the excellence, C.M.T. & Co.

Aflata la prima participare la o astfel de competitie, cu proiectul “Planul de Actiune pentru Energie Durabila (PAED) al Municipiului Suceava“, Relians Corp a obtinut titlul de National Champion of Romania. Proiectul propus reprezinta rezultatul unei colaborari de succes intre RELIANS Corp Romania, Spes Consulting Italia si Municipiul Suceava. Metodologia utilizata in realizarea acestuia a fost dezvoltata pe baza standardelor si principiilor internationale promovate de European Energy Award si Project Management.

Misiunea de consultanta cu care BDO Business Advisory  a fost nominalizata la Constantinus European Awards a fost realizata pentru  Comisia Nationala de Prognoza si priveste “Imbunatatirea capacitatii institutionale si formularea de politici macroeconomice in domeniul convergentei economice cu UE si Comisia Nationala de Prognoza“.

Constantinus European Award a fost jurizat de un grup format din experti internationali in consultanta in management precum si de reprezentanti ai unor afaceri de succes din Madrid.

Proiectele de consultanta nominalizate promoveaza performanta in management, standardele inalte de calitate in consultanta (solutii si metode, calitatea livrabilelor, satisfactia clientului etc.),  inovarea si impactul pozitiv pe termen lung.

Marele premiu a fost obtinut de Accenture Spania cu proiectul “New Order Project“. Urmatoarea editie a Premiilor Europene Constantinus va fi gazduita de SESMA Grecia (Hellenic Association of Management Consulting Firms), in Atena, in anul 2015.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa o contactati pe Teodora Buga, Manager Comunicare AMCOR la numarul de telefon 0728.263.903 sau la adresa de email [email protected].

Despre AMCOR:

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este organizatia nationala profesionala a firmelor si specialistilor din domeniul consultantei si trainingului in management. AMCOR reuneste astazi peste 80 de companii de consultanta si training in management, incluzand liderii pietei romanesti in aceste sectoare.

Asociatia este membru in structurile europene si globale ale profesiei, si anume, FEACO, Federatia Europeana a Asociatiilor de Consultanta, si ICMCI, Consiliul International al Institutelor de Consultanta in Management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.