Doua organizatii culturale din Marea Britanie si Italia cauta parteneri in Programul Europa Creativa

Europa_Creativa_spectacol2.jpg

Europa_Creativa_spectacol2Daca doriti sa va alaturati unor proiecte de cooperare culturala europeana ce vor fi depuse in cadrul primului apel din Programul Europa Creativa – subprogramul Cultura (termen-limita 5 martie 2014), va puteti adresa direct celor doua organizatii prezentate mai jos.

Emergency Exit Arts este o organizatie nonprofit londoneza cu o vechime de 34 de ani. EEA propune experiente teatrale si participative in spatii publice, lucrand indeaproape cu diverse comunitati.

Organizatia are o bogata experienta in proiecte de cooperare cu parteneri europeni si o buna capacitate operationala si financiara. Echipa Emergency Exit Arts are multi ani de experienta in dezvoltarea publicului, in special organizand activitati culturale in comunitati care nu au, de regula, acces la arte.

EEA a dezvoltat si o serie de programe de dezvoltare personala pentru tineri.

Emergency Exit Arts isi doreste sa desfasoare proiecte impreuna cu parteneri din tari si medii culturale diferite. Cei interesati sunt rugati sa ia legatura direct cu persoana de contact de la Emergency Exit Arts: Daniel Bernstein, director executiv, e-mail: [email protected], website: www.eea.org.uk.

PAV, organizatie fondata la Roma in 2000, organizeaza diverse proiecte culturale in parteneriat. PAV se ocupa cu producerea, managementul si administrarea unor evenimente culturale, festivaluri, conferinte si spectacole de performance la nivel local si international, avand o experienta bogata in domeniul artelor spectacolului.

PAV a coordonat proiectul “Fabulamundi. Playwriting Europe”, finantat prin programul Cultura (2007-2013), dedicat dramaturgiei contemporane si desfasurat in 5 tari, printre care si Romania.

PAV intentioneaza sa coordoneze si noua editie a proiectului Fabulamundi, ce va fi dezvoltata in cadrul Europa Creativa, si nu mai poate coordona un alt proiect, conform conditiilor de finantare.

Ca atare, PAV se ofera sa fie coorganizator pentru proiecte culturale europene pe care ati dori sa le initiati in cadrul Programului Europa Creativa – subprogramul Cultura.

Operatorii interesati sa ia PAV partener intr-un proiect, pot lua legatura cu Claudia Di Giacomo sau Roberta Scaglione, e-mail:

[email protected], tel/fax +39-06-44702823 / +39-06-49385619;  website: www.pav-it.eu.

Sursa: Punctul de Contact Cultural al Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.