DPRRP a lansat platforma online pentru finantarea proiectelor din 2016

tanar_laptop_start.jpg

manager laptopDepartamentul Politici pentru Relatia cu Romanii de Pretutindeni (DPRRP), din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (MAE), a lansat platforma online pentru sesiunea de finantare a proiectelor destinate sprijinirii comunitatilor romanesti de peste granite, editia 2016. In cadrul aceleiasi ceremonii oficiale desfasurate la sediul MAE, DPRRP a fost semnat si parteneriatul cu Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Intr-o interventie TV anterioara evenimentului ministrul Dan Stoenescu anunta ca aceasta platforma nu elimina depunerea clasica a dosarelor de finantare ci doar o completeaza venind in ajutorul celor care sunt mai indemanatici cu metodele moderne de comunicare.

Depunerea dosarelor, in ambele formate, va debuta pe 1 februarie iar ultima zi de depunere va fi 29 februarie 2016.

In cadrul evenimentului, ministrul delegat pentru relatiile cu romanii de pretutindeni, Dan Stoenescu, si ministrul educatiei, Adrian Curaj, au semnat si un protocol destinat sprijinirii activitatii romanilor de pretutindeni.

Sursa: www.dprp.gov.ro

2 thoughts on “DPRRP a lansat platforma online pentru finantarea proiectelor din 2016”

  1. Bogdan spune:

    Cum putem afla care e valoarea maxima a finantarii unui proiect? nu am vazut scris nici in ghid si nici pe site.

  2. Irina spune:

    Ar fi de dorit ca aceasta platforma sa fie singura modalitate de depunere a dosarelor pentru a eficientiza intregul proces!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.