Dracula Business Camp – Scoala Internationala de Project Management

Dracula International Business Camp este cel mai mare eveniment de vara organizat de JCI Romania incepand cu anul 2011.

Programele si temele de discutii abordate in cadrul Dracula Business Camp se incadreaza in tendintele de dezvoltare personala si profesionala a liderilor, antreprenorilor si specialistilor din diverse domenii de activitate punand accent pe eficienta, inovatie si autodepasire.

Cui ne adresam:

  • Antreprenorilor;
  • Tinerilor care activeaza in zona de project management;
  • Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca abilitatile de project management;
  • Middle si top-management din companii;
  • Studentilor in ani terminali care activeaza in organizatii studentesti sau ONG-uri si coordoneaza diverse proiecte.

Obiectivul taberei de vara este de a dezvolta abilitatile de management de proiect a participantilor, aptitudini care sunt decisive in cresterea si maturizarea afacerilor sau organizatiilor in care activeaza participantii. In majoritatea cazurilor un manager bun de proiect garanteaza succesul proiectelor, de aceea dezvoltarea abilitatilor de project management este un deziderat general al oamenilor de afaceri in general si al antreprenorilor si liderilor in particular.

Un mediu de afaceri sanatos se bazeaza pe companii care investesc in proiecte insa pentru ca un proiect sa atraga finantare trebuie ca acesta sa fie bine planificat si, mai presus de toate sa se bazeze pe un colectiv si un project manager care sa inspire incredere, profesionalism, dedicare si, nu in ultimul rand, cunostinte teoretice si practice in domeniul respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.