Dragos Dinu, propunerea premierului pentru ministrul Fondurilor Europene

D.D.jpg

Premierul Dacian Ciolos a inaintat in aceasta dimineata presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, propunerea de numire a domnului Dragos Cristian Dinu in functia de ministru al Fondurilor Europene.

Dragos Dinu este specialist in managementul public, inclusiv managementul fondurilor europene. Incepand cu anul 2008, a fost expert international si national  in domenii precum analiza functionala, planificare strategica, politici publice, analiza si dezvoltare institutionala. Din aceasta calitate, a reprezentat institutii internationale precum Banca Mondiala sau UNICEF si a coordonat si implementat proiecte in institutii publice din Romania, Georgia, Estonia, Republica Moldova, Macedonia, Kosovo sau Serbia.

Incepand cu luna mai 2016, a ocupat functia de secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene. Rolul sau in aceasta echipa a fost concentrat pe procese majore si actuale care privesc gestionarea fondurilor europene precum: desemnarea autoritatilor de management pentru perioada 2014-2020 sau ridicarea si inchiderea  conditionalitatilor ex-ante aferente Acordului de Parteneriat 2014-2020.

Sursa: Guvernul Romaniei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.