Drumurile din Mehedinti vor fi modernizate prin PNDL

phpThumb_generated_thumbnailjpg-1.jpg

Infrastructura rutiera din judetul Mehedinti va fi modernizata prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL), gestionat de Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Cele 3 contracte de finantare au fost semnate astazi, 8 noiembrie, de catre viceprim-ministrul Paul Stanescu, ministrul dezvoltarii regionale, administratiei publice si fondurilor europene, si Aladin Georgescu, Presedintele Consiliului Judetean Mehedinti.

Valoarea totala a proiectelor este de aproximativ 78 de milioane de lei si vizeaza modernizarea a 36 kilometri de drumuri in judetul Mehedinti.

„Modernizarea si reabilitarea infrastructurii de transport reprezinta o prioritate, intrucat contribuie la cresterea gradului de mobilitate a persoanelor si a bunurilor, asigura accesul mai facil si mai rapid catre furnizorii de servicii de sanatate, sociale si educative, contribuie la reducerea timpului de deplasare si asigura o mai mare securitate in transport”, a precizat viceprim-ministrul Paul Stanescu.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.