Eveniment ADR Nord-Vest: Managementul proiectelor in parteneriat pentru 2014-2020

adrnv.png

adrnvAgentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest are placerea de a va invita sa luati parte la congresul regional organizat ca eveniment final in cadrul proiectului „Parteneriate intre UAT pentru elaborarea si implementarea de proiecte strategice si prioritare pentru 2014-2020″, care va avea loc in data de 24 aprilie 2015, ora 10:00, la City Plaza – Cluj Napoca.

Scopul proiectului, derulat si finantat prin intermediul Programului Operational Asistenta Tehnica 2007-2013, este reprezentat de transferul de expertiza in vederea realizarii de parteneriate regionale si europene care sa sustina dezvoltarea integrata a regiunii Nord-Vest.

Prima etapa a transferului de expertiza a fost facuta prin intermediul a 6 mese rotunde, cate una in fiecare din cele 6 judete ale regiunii, evenimente la care au participat peste 450 de persoane.

Congresul integrator cu titlul „Managementul proiectelor in parteneriat pentru 2014-2020”, la care va invitam sa participati impreuna cu echipa implicata in proiectele cu finantare europeana din cadrul institutiei dvs., se va derula pe parcursul unei zile, debutand in sesiune plenara, ca mai apoi lucrarile sa continue in 3 grupuri de lucru, pe domeniile:

  • Programare lineara si strategii de dezvoltare;
  • Dezvoltare urbana si economie regionala;
  • Management de proiect si management financiar.

Pentru a va facilita participarea la eveniment, organizatorii vor asigura cazarea si decontul transportului in masura in care veti opta pentru acest lucru in formularul de inscriere, pe care il puteti accesa la linkul http://goo.gl/forms/IPqTMbcIUo, pana pe data de 20 aprilie 2015.

Decontarea cheltuielilor de transport se va face la valoarea a 7,5l combustibil/100 km, pe distanta cea mai scurta, in baza bonului fiscal care trebuie sa contină CUI: RO17085010.

Mai multe detalii, la numarul de telefon 0755 777 012, persoana de contact Andreea Marcu, sau pe e-mail la [email protected] si cristina.p[email protected] – persoana de contact Cristina Porca.

Inregistrarea si acceptarea participantilor se face in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii, acordandu-se totusi prioritate reprezentantilor autoritatilor publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.