Eveniment international de brokeraj in domeniul industriilor culturale si creative, 22-23 octombrie 2015, Brasov

afaceri-cluster1.jpg

afaceri-clusterIn perioada 22 – 23 octombrie 2015, puteti participa la un eveniment international de brokeraj dedicat clusterelor, companiilor, asociatiilor si universitatilor din industriile culturale si creative, precum si din ramurile industriale conexe acestui domeniu.

In cele doua zile, participantii vor avea posibilitatea de a avea intalniri bilaterale de tip ”business 2 business”, ”cluster 2 cluster” sau ”business 2 cluster”, in cadrul carora vor fi discutate posibilitati de cooperare in afaceri sau de participare in comun la proiecte de cercetare sau dezvoltare.

Mai mult, in data de 23 octombrie, va fi organizat un workshop informativ, in cadrul caruia vor fi prezentate oportunitatile de finantare existente pe perioada 2014-2020, atat la nivel national cat si European.

Locul de desfasurare a evenimentului de brokeraj este ATRIUM-ul Institutului de Cercetare si Dezvoltare al Universitatii Transilvania din Brasov, adresa acestuia fiind: Str. Institutului Nr. 10, Brasov, Romania.

Inregistrarea la evenimentul de brokeraj si completarea profilului de cooperare in afaceri poate fi realizata, pana cel tarziu 12 octombrie 2015, prin completarea formularului de inregistrare online, disponibil la adresa http://daniklastera.clusterhouse.rs/, sau prin completarea si returnarea formularului de inregistrare mai jos atasat, la una dintre adresele noastre de contact.

Pentru detalii privind participarea la eveniment si sprijin in completarea formularului de inregistrare va rugam sa ne contactati la coordonatele de contact:

David Laurentiu – Email: [email protected] Tel: 0358 401 276, Int.463
Emil Toma – Email: [email protected] Tel: 0358 401 276, Int. 465

Documente:
Agenda evenimentului de brokeraj
Formular inregistrare

Sursa: ADR Centru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.