Evenimente dedicate specialistilor in achizitii publice

index.jpg

SES_trainingIn perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, Agentia Nationala pentru Achizitii Publice (ANAP), va organiza opt intalniri cu specialistii responsabili in cadrul structurilor de achizitii publice ale autoritatilor contractante.

Primele intalniri regionale vor avea loc la Timisoara, pe 18 noiembrie, respectiv la Ploiesti, pe 26 noiembrie. Urmeaza reuniuni si in Craiova, Alba-Iulia, Galati, Iasi, Cluj Napoca si Bucuresti.

Odata cu organizarea intalnirilor regionale, cei care utilizeaza Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) vor fi notificati electronic de catre ANAP, pentru completarea Chestionarului legat de analiza personalului din domeniul achizitiilor publice. Dupa completarea acestuia se va realiza o baza de date la nivel national care va contine informatii cu privire la numarul persoanelor care realizeaza achizitii publice in cadrul autoritatilor contractante, studiile, calificarea profesionala si atributiile lor. Aceasta va permite crearea unui profil profesional al angajatilor implicati in realizarea achizitiilor publice.

Sursa: Ministerul Finantelor Publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.