FEADR-ul dus pe canale va intra in pamint si va pleca pe drumuri

Cele mai multe proiecte depuse, cu personalul cel mai experimentat care a implementat SAPARD-ul, FEADR-ul are o problema la virf de consecventa.

Am toata stima pentru multi primari din Romania pe care-i stiu si care se zbat sa faca ceva pentru comunitatea lor care i-a votat. Nu vreau sa fac polemica si sa vorbesc despre ceilalti “că-z doară cine-o văzut pădure fără uscături.”

Dar iata ca de la virf se schimba cu o abilitate de invidiat si in functie de interesul de moment; pe care partidele o cere. (ca sa ma esprim cit mai literar si ca sa va dati seama ca tot ce scriu aici este un pamflet rostit printre dinti).

Asadar indiferent de ce s-o fi negociat cu UE noi le dam… ce vrem noi. Se schimba punctajul inainte de a se depune proiectele, uneori apar clarificari chiar dupa depunerea proiectelor. Si pentru ca sa nu se dezminta inainte de urmatoarea si ultima sesiune de proiecte pe masura 3.2.2. se va face modificarea modificarilor.   Astfel ca dupa ce toate primariile care isi doreau proiectul aprobat s-au dat peste cap sa-si faca proiecte de apa si canalizare, chiar daca nu aveau nevoie, sau nu era o prioritate… de-acum se zvoneste ca cel mai bine vor fi apreciate proiectele care vor avea ca investitie principala asfaltarea drumurilor, pentru ca ne-am laudat cindva la “brucseles” ca vom asfalata peste 80% din zonele . Asa ca desi mai e putin pina la ultima sesiune de depunere proiecte…. se vor reface toate proiectele din nou….

asadar gata cu apa si canalul ca vine asfaltu’

P.S. dar sa nu va razginditi.. pentru ca dupa aia tre sa spargeti asfaltul si sa trageti tevile si vor ramine gropile neastupate si va fi mai rau ca pe drumul pietruit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.