Fii Networker!

Dar ce inseamna networking-ul de fapt?

Networking-ul, mai intai de toate, este format din oameni care vorbesc unii cu altii,  schimband idei, resurse sau informatii. Simplu.

Networking este un verb si nu un substantiv. Partea importanta nu este networking-ul in sine, ca produs finit ci actiunea in sine – comunicarea intre oameni si relationarea intre ei. De aceea se numeste netWORKING si nu netSITTING sau netEATING!

Cum poti sa fii un networker profesionist?

Participa la evenimentul “Fii Networker!” ce va avea loc pe data de 22 Octombrie 2010, ora 8:30 la Rin Grand Hotel (Strada Vitan-Birzesti nr. 7D, Bucuresti), unde vei putea sa:

  •  relationezi direct cu cel putin 50 de persoane din cele peste 200 prezente;
  • obtii informatii direct de la profesionisti;
  • vizitezi “mini expozitia” in pauzele de relationare;
  • cunosti noi parteneri de afaceri;
  •  identifici noi piete si oportunitati de afaceri;

Vei avea posibilitatea sa inveti intr-un mod practic, placut si interactiv cum sa creezi, sa dezvolti si sa mentii relatii calde de afaceri.

Cum poti sa participi?

Completeaza formularul de mai jos si trimite-l la adresa [email protected]. Taxa de participare este 200 de lei. Cei care se inscriu pana la data de 12 Octombrie 2010 beneficiaza de o reducere de 50 de lei.

Happy Networking!

FORMULAR DE PARTICIPARE

Nume:  _____________________  Prenume: _____________________

Companie: ________________________ Reg. Com: ________________

CUI:   ___________________   Domeniu: _________________________

Banca:   _____________________  Adresa:  ________________________

Localitatea: __________________ Tel:   _____________________

E-mail:  _____________________ Nr participanti: _______________

Sursa din care ati aflat despre eveniment: _______________________

Pentru mai multe informatii sau inregistrare trimiteti formularul completat la  [email protected]   sunati la 0769.065.166

Acestea sunt fotografii de la un eveniment anterior de succes.

Nu astepta, inscrie-te ACUM la acest eveniment impreuna cu partenerii tai si vei fi unul dintre cei care vor scrie urmatoarele testimoniale, asa cum o fac participantii nostri in fiecare an:

” Buna ziua, a fost prima intalnire de networking la care am participat si marturisesc ca a fost o intalnire extrem de interactiva si foarte placuta. Am stabilit deja contacte. Astept cu interes urmatoarea conferinta” – Monica Batir

Buna, Ana-Maria

 

Multumesc pentru ocazia oferita de a participa la intalnirea de business networking, pentru informatiile oferite si pentru lucrurile invatate.

Pentru  mine a fost inedit, nu am mai participat la o intalnire cu atat de multi oameni si trebuie sa spun ca am iesit cam obosita din ea – dar o oboseala placuta, epuizata si totusi incarcata cu energie. Trebuie sa mai particip la intruniri de genul asta ca sa ma obisnuiesc cu maratonul intalnirilor in termen cat mai scurt!  

Te felicit pentru ceea ce faci si iti doresc succes pe mai departe. 

Sper sa ne mai revedem ” – Alina SISIIAC

Ana,

A fost o intalnire benefica si astept cu interes urmatoarea sesiune.

A socializa si a avea oportunitatea de a cunoaste noi potentiali clienti sau parteneri de afaceri, in aceste vremuri, inseamna foarte mult cel putin pentru mine” – Radu Rosca

Buna Ana-Maria,

Ti-am spus aseara si nu cred ca am reusit sa transmit tot, asa ca iti mai spun inca o data: Felicitari!

A fost un eveniment minunat, cu o structura bine gandita si cu rezultate impresionante. Felicitari pentru atmosfera creata si pentru atitudinea deschisa pe care ai imprimat-o multimii.

Multumesc” – Argentin Iordan

…si lista poate continua…

About Ana-Maria Mihaila

Fondator Institutul European de Business Networking. Cu o experienta antreprenoriala insumata de peste 20 de ani intr-o societate cu o economie in continua schimbare si alti 7 ani in Marea Britanie – loc in care ne-am si cunoscut. In 2006, dupa training-uri de networking cu experti din UK si SUA am adus networking-ul profesionist in Romania, bazat pe recomandari. In 2010 am ridicat conceptul de business networking la un alt nivel, infiintand Institutul European de Business Networking dedicat antreprenorilor, managerilor, liber profesionistilor si chiar celor care doresc sa devina antreprenori la un moment dat. Consideram ca trei dintre cele mai importante elemente ale unui om de afaceri sunt timpul, relatiile si informatiile pe care le are. Tinand cont de aceste aspecte, am inceput sa dezvoltam conceptul de Business Networking in Bucuresti si mai apoi in Moldova, acest Sistem oferind scena perfecta oamenilor de afaceri in care sa se imbine informatia cu relatiile intr-un timp relativ scurt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.