Finantare.ro lanseaza sectiunea EXEMPLE DE SUCCES!

Idei traznite, dar aplicabile, cu succes neasteptat.


Succesul nu urmeaza un drum prestabilit. Dar porneste mereu de la o idee foarte buna. Finantare.ro lanseaza o sectiune noua, EXEMPLE DE SUCCES, unde sunt ilustrate modalitati de utilizare inteligenta a fondurilor europene.

Ideile aplicate, culese din mai multe tari membre ale Uniunii Europene, se inscriu intr-o gama larga de domenii, de la ecologie la asistenta sociala, au fost aplicate pe arii largi sau restranse si au avut un succes extraordinar.

"Exemple de succes ofera utilizatorilor Finantare.ro idei inedite de plecare in realizarea unor proiecte europene de succes. Sectiunea are rolul de a stimula creativitatea utilizatorilor siteului nostru, indiferent de domeniul de activitate preferat." a mentionat Marius Alexa, directorul portalului Finantare.ro.

Despre Finantare.ro

Finantare.ro – Portalul surselor de finantare din Romania este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania. In cei 5 ani de existenta online, peste 3 milioane de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Persoana de contact:
Ruxandra FEDIUC
Director Marketing Kapital
Email: [email protected]
Mobile: +40 (0) 771 265 785
Office: +40 (0) 232 254 746
www.finantare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.