Finantari in valoare totala de 3,5 milioane dolari pentru startup-uri cu proiecte in domeniul inteligentei artificiale

inteligenta-artificiala_0.jpg

Microsoft Ventures, in colaborare cu Madrona Venture Group, Notion Capital si Vertex Ventures Israel organizeaza o competitie cu premii totale de 3,5 milioane de dolari in finantari de capital si 2 milioane de dolari in credit Azure pentru startup-uri din domeniul inteligentei artificiale. Iata ce criterii trebuie sa indeplineasca firmele si cum se pot inscrie in competitie.

Un milion de dolari in finantari de capital si 500.000 de dolari in credit Azure se vor acorda cate unui startup din fiecare regiune — America de Nord, Europa si Israel — al patrulea premiu fiind acordat pentru concepte ce folosesc tehnologii AI pentru a genera un impact social pozitiv.

Premiul AI for Good este de 500.000 de dolari in finantari oferite de Microsoft Ventures si 500.000 de dolari in credit Azure.

Inscrierile sunt deschise in perioada 10 octombrie – 31 decembrie 2017 pentru urmatoarele regiuni: Europa (EU), Israel si America de Nord (Canada, Mexic si S.U.A.).

Companiile vor fi eligibile pentru a candida daca au in ziua inscrierii mai putin de 4 milioane de dolari in capital social, finantare si/sau imprumuturi, si pot prezenta un produs, serviciu sau platforma care utilizeaza sau intentioneaza sa utilizeze tehnologiile AI, asa cum acestea sunt definite de cercetarile stiintifice relevante.

Pana la 10 finalisti din fiecare regiune vor primi sansa de a-si prezenta personal inovatia, fiecare concurand pentru a castiga premiul de peste 1 milion de dolari atribuit regiunii respective.

Startup-urile vor beneficia in acest fel si de posibilitatea de a isi evalua concurenta, dar si de o potentiala finantare de la partenerii VC regionali. Regulamentul complet si informatiile despre competitie pot fi gasite pe pagina de inscriere a Microsoft Ventures.

Sursa: Startupcafe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.