Fond de finantare “Proiecte pentru sanatatea sanilor”

Femeie_violenta_cancer.jpg

Finantarea acordata prin fondul “Proiecte pentru sanatatea sanilor” isi propune sa sprijine initiativele organizatiilor neguvernamentale si ale institutiilor publice si private de sanatate, avand ca scop depistarea precoce, interventia si recuperarea in cazul cancerului la san.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 15.08.2014
Buget: 50.000 dolari

Fondul de finantare Avon se adreseaza organizatiilor neguvernamentale cu expertiza in probleme legate de cancerul la san, dar in aceeasi masura si institutiilor publice sau private care ofera servicii medicale directe.

Sunt eligibile urmatoarele tipuri de costuri:

  • Achizitie de echipamente medicale si mobilier medical
  • Cheltuieli de personal (specialisti direct implicati, medici, psihologi, terapeuti etc.)
  • Servicii sau produse pentru femeile diagnosticate cu cancer la san (masaj pentru limfedem, proteze mamare)
  • Renovarea, reabilitarea si dotarea unitatilor care asigura servicii medicale in vederea depistarii preoce a cancerului la san sau ingrijirii femeilor diagnosticate cu cancer la san
  • Construirea sau reamenajarea unor spatii asigura servicii medicale in vederea depistarii preoce a cancerului la san sau ingrijirii femeilor diagnosticate cu cancer la san
  • Costurile administrative in limita a 10% care pot sa includa: costuri de resurse umane, costuri pentru  transport, comunicatii (telefon, Internet, posta), costuri de birou (chirie, servicii, utilitati), echipament  de birou (computer, mobilier, software), consumabile birou.

Femeie_violenta_cancerProiectele propuse trebuie sa aiba o durata de minimum 6 luni si maximum 1 an.

Valoarea totala a fondului de finantare “Proiecte pentru sanatatea sanilor” este de 50.000 de dolari, suma cu care vor fi sustinute 2 proiecte, unul cu valoarea de 15.000 dolari si altul cu valoarea de 35.000 dolari.

Aplicantul are o contributie proprie de minim 10% din valoarea totala a proiectului. Cofinantarea trebuie sa fie in resurse financiare care nu cuantifica implicarea voluntara a resurselor umane ale organizatiilor.

Formularele de aplicatie, impreuna cu anexele obligatorii, se depun electronic pe aceasta platforma pana in 15 august (inclusiv). Dupa aceasta data, aplicatiile scrise pe platforma nu vor mai putea fi inscrise in competitie.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Ghidul programului
Formular de inregistrare

Finantator: AVON

Sursa: ResponsabilitateSociala.ro

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.