Fondarea Universitatii Antreprenoriale Dunarene: prima editie a Academiei de Vara

Castel Macea AradManagementul Cunoasterii in Regiunea Dunarii – Castelul Macea (Arad), 10-15 iulie 2013

In vederea prezentarii si sustinerii unui proiect de cooperare internationala in cadrul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) de catre Grupul de Actiune “Dunare-Marea Neagra”, Catedra Internationala Onorifica in sprijinul Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (CIO-SUERD), in parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, ca initiatoare, cu Universitatea de Vest “Vasile Goldis”, ca institutie gazda si Knowledge Management Institute – Knomacons Romania, ca partener de training, organizeaza la Castelul Macea din judetul Arad, in perioada 10-15 iulie 2013, prima editie a Academiei de Vara: Managementul Cunoasterii in Regiunea Dunarii.

Reprezentantii universitatilor, centrelor de cercetare si celorlalte organizatii ce isi vor delega participanti isi propun sa puna bazele Universitatii Antreprenoriale Dunarene, axata pe introducerea si invatarea riscului ca mod de schimbare a paradigmei educationale pentru a sprijini marea transformare in cadrul macro regiunii in care Romania poate fi una din placile turnante ale Schimbarii.

In acelasi context, spre a stimula sinergia dintre cele trei strategii majore ale Uniunii Europene (Europa 2020, Strategia de Bio-Economie si SUERD), cei prezenti vor aprofunda, pe de-o parte, componentele tehnologiei Knowledge Management, pentru racordarea la cei trei vectori ai implementarii la nivel macro-regional, iar pe de alta, vor proceda la un exercitiu de scriere in comun a proiectului propriu-zis si de formare a consortiului international al proiectului.

In plus, participantii vor primi o certificare oficial recunoscuta de “Knowledge Management Specialist” in context dunarean si vor putea face parte din Comunitatea KM fondata in 2009 la Bucuresti. In final, se va adopta in mod oficial Platforma-Program a Universtitatii Antreprenoriale Dunarene bazata pe KM si se va formula apelul de sprijin catre Comisia Europeana si Guvernul Romaniei in favoarea Universitatii.

Special Guest Lecturer al reuniunii este Presedintele Knowledge Management Institute – Knomacons Romania, KMC Octavian SERBAN, MBA, consultant, project manager si trainer cu o bogata experienta americana si la institutiile europene de la Bruxelles. Vor fi invitati si alti reprezentanti ai ariilor prioritare SUERD precum si ai ministerelor cu rol important in implementarea acesteia in Regiunea de Vest.

Parteneri Media Asociati: Agentia Nationala de Presa AGERPRES, Europeanul, Opinia Nationala, TV H.

Parteneri Media Permanenti: Finantare.ro, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Comunicatii Mobile, SmartFinancial.ro, NewsChannel.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, ClubAfaceri.ro, BrandInfo.ro, GhiseulBancar.ro, PRwave.ro, ComunicateMedia.ro, ZiarulAlb.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri, pana cel tarziu in data de 5 iulie 2013, cei interesati pot contacta Secretariatul Consortiului Organizatoric la tel./fax: 021.2304997 sau e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.