Fondul Transgor Logistik – apel de proiecte pentru incurajarea sportului de masa

sport2.jpg

Fondul Transgor Logistik este orientat spre proiecte ce au scopul de a incuraja adoptarea unui stil de de viata sanatos, in special prin practicarea activitatilor sportive. In plus, acesta isi propune sa mobilizeze oamenii sa descopere oportunitatile si beneficiile care decurg din practicarea unui sport, crearea unei comunitati si dezvoltarea unor posibilitati de petrecere a timpului liber.

Status: INACTIV
Depunere pana la: 26.04.2015
Buget: 35.000 lei

Primesc finantare proiectele care urmaresc sa creeze infrastructura pentru practicarea sporturilor de masa sau sa imbunatateasca infrastructura deja existenta.

Pot aplica pentru a obtine finantare:

  • Organizatii non-guvernamentale;
  • Grupuri de initiativa;
  • Cluburi sportive;
  • Institutii scolare.

Bugetul alocat este de 42.000 lei din care 7.000 lei sunt alocati costurilor de management al procesului de finantare, iar 35.000 lei reprezinta suma totala destinata finantarii proiectelor.

sportSumele solicitate pentru finantarea proiectelor pot fi de la 5.000 lei pana la 35.000 lei, in functie de complexitatea acestora.

Contributia organizatiei sau a grupului de initiativa care aplica pentru accesarea fondului in scopul realizarii proiectului va fi de minimum 20% din bugetul total, cu posibilitatea ca aceasta sa fie in totalitate in natura (exemplu: munca voluntara, inchirieri de echipamente, servicii oferite gratuit, etc.).

Exemplu de costuri eligibile: resurse necesare pentru amenajarea, reamenajarea si dotarea de terenuri, spatii publice, sali sportive.

Nota: infrastructura finantata trebuie sa fie accesibila publicului larg. Nu se finanteaza investitii de infrastructura la care accesul se va face pe baza de taxa, sau va fi restrictionat in orice fel.

Exemplu de costuri neeligibile: burse pentru sportivi, echipamente destinate utilizarii unui singur individ (precum palete, costume speciale, etc.), deplasari in cantonamente, turnee, etc.

Costurile efectuate in afara perioadei de implementarea a proiectului, costurile care nu sunt direct legate de proiect si cele destinate salariilor membrilor echipei/organizatiei nu constituie costuri eligibile pentru finantare.

Proiectele se depun pana la data de 26 aprilie 2015.

DOCUMENTATIE

Puteti descarca urmatoarele documente utile:

Website-ul programului
Ghidul solicitantului

Sursa: Fundatia Comunitara Iasi
Finantator: Transgor Logistik

[caseta-final-fise]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.