Fonduri de 70.000 de lei destinate proiectelor comunitare

facebook-cover.png

AFI Europe Romania lanseaza fondul pentru comunitate „A FI vecin bun”, primul program de responsabilitate sociala al companiei, dezvoltat impreuna cu Fundatia Comunitara Bucuresti.  Acesta se adreseaza ONG-urilor si grupurilor de initiativa si ofera finantari in valoare totala de 70.000 de lei pentru maxim trei proiecte.

Aplicatiile pot fi trimise pana pe 11 decembrie 2017. Detalii complete despre proiect sunt accesibile pe pagina oficiala.

Fondul „A FI vecin bun” isi propune sa finanteze intre 1 si 3 proiecte care sa contribuie la revitalizarea urbana si la revigorarea spiritului de comunitate in zonele din vecinatatea celui mai nou parc de afaceri pe care AFI Europe Romania il construieste in Bucuresti, AFI Tech Park. Complexul este un parc de business de 56.000 mp., un adevarat complex urban orientat catre companiile de IT&C, cu spatii verzi ample si o multime de facilitati high-tech, specifice tuturor proiectelor AFI. Zonele de interventie pe care trebuie sa le vizeze aplicantii sunt: cartierele 13 Septembrie, Tudor Vladimirescu, Uranus, Rahova, Ferentari si zona adiacenta Parcului Carol.

Initiativa „A FI vecin bun” reprezinta un indemn pentru bucuresteni sa redescopere cartierul si zona in care locuiesc si sa se bucure de tot ce acestea pot oferi, dar isi propune sa fie si un model pentru alte companii care prin proiectele pe care le dezvolta doresc sa genereze un impact real in comunitate.

„Implicarea companiilor in viata comunitatii reprezinta in alte tari din Europa o activitate indispensabila, chiar o norma legala. in Romania, aceasta se rezuma momentan la initiative individuale benevole, din partea reprezentantilor mediului de business. Noi credem ca viata comunitatii trebuie sa fie o preocupare pentru orice companie. Aceasta este viziunea noastra, de-a lungul timpului am demonstrat ca rolul nostru trece dincolo de granitele afacerilor si am incercat sa fim cat mai aproape de oamenii din comunitatile unde am ales sa ne dezvoltam proiectele. Iar prin programul nostru «A FI Vecin bun», dorim sa fim un exemplu si pentru alte companii, chiar si din domeniul real estate, poate unul dintre cele care se intersecteaza cel mai mult cu viata comunitatii,” a spus David Hay, CEO AFI Europe Romania.

Aplicatiile din fondul „A FI vecin bun” pot fi proiecte care ajuta locuri din zonele vizate sa arate mai bine, sa devina mai functionale si sa creeze mai multe facilitati pentru comunitatile care locuiesc acolo. Mai mult, sunt binevenite propunerile de proiecte care stimuleaza si sustin viata sociala a zonei intr-un mod incluziv, cum ar fi: animarea spatiului public si aducerea comunitatii impreuna in cartiere. Alte idei de proiecte pot fi cele care genereaza o crestere a calitatii vietii din comunitatea locala sau cele care implica in implementare cat mai multi membri ai comunitatii din zona.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.