Fonduri de pana la 97.000 Euro de la stat pentru mici fabrici, prin programul Microindustrializare

bank-note-euro-bills-paper-money-63635.jpeg

Mici afaceri private vor putea obtine si in acest an fonduri nerambursabile de la stat de maximum 450.000 de lei fiecare ( 97.000 Euro), pentru investitii in fabricute, potrivit schemei de minimis pentru programul Microindustrializare 2018. Iata procedura de implementare.

Programul Microindustrializare 2018 nu prezinta modificari semnificative fata de anul trecut. Si in acest an firmele vor avea posibilitatea contractarii de credite in program pentru a-si asigura fluxul de cheltuieli pana la decontarea de catre stat. Similar cu editia de anul trecut, termenul limita pentru semnarea contractelor de credit cu banca partenera va fi 4 decembrie 2018, iar pentru semnarea contractelor de finantare cu componenta de credit termenul este de 8 decembrie 2018.

Alocatia financiara nerambursabila (AFN) pentru firmele selectate va fi de maximum 450.000 de lei pe beneficiar. Suma va acoperi cel mult 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, in limita valorilor maxime prevazute pentru fiecare cheltuiala eligibila.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.