Fonduri europene 2019: Startup-urile IT românești pot lua noi investiții de maximum 100.000 Euro fiecare, la Techcelerator

Fonduri-europene-Depositphotos.jpg

Startup-urile IT românești pot obține noi investiții de maximum 100.000 de euro fiecare, în Techcelerator, un accelerator de afaceri finanțat din fonduri europene care a anunțat, joi, o nouă sesiune de înscrieri.

Techcelerator deschide astfel a patra rundă de accelerare pentru startup-uri tech și digitale, a informat acceleratorul, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Acestea se pot înscrie online, AICI, până la data de 6 noiembrie 2019.

Aproximativ 10 startup-uri selectate pot primi individual câte 50.000 de euro, în schimbul unei cote de acțiuni din companie, urmate de convertible note (notă convertibilă) în valoare de alți 25-50.000 de euro, după evaluarea progresului realizat în timpul programului.

Finanțarea este asigurată de partenerul strategic, GapMinder Venture Partners BV, cofinanțat prin Programul Operațional Competitivitate (POC) 2014-2020, susținut de Uniunea Europeană.

Techcelerator vizează firme aflate în faza Minimum Viable Product (MVP) sau în fază beta testabilă, iar viziunea de comercializare pe piața globală, calitatea echipei și fezabilitatea produsului vor fi elemente de departajare a aplicanților.

Mai multe detalii aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.