Forumul anual de solutii practice: "Ziua Europeana a Concurentei si Competitivitatii in Romania", Bucuresti, Palatul CCIR, 29 noiembrie 2010

conferintaCel putin doua legi esentiale pentru bunul mers al economiei si al rezistentei eficiente la globalizare au suferit recent dramatice schimbari legislative ce-i pun la incercare atat pe manageri, cat si pe juristi, consultanti si pe judecatori, deopotriva: cea a concurentei si cea a achizitiilor publice.

In plus, recenta ordonanta de urgenta referitoare la reglementarea creditarii bancare plaseaza pentru prima oara bancile intr-o pozitie controversata, nu doar in relatie cu statul roman, ci si cu respectarea drepturilor consumatorilor, consacrate prioritar de catre Uniunea Europeana.

De aceea, ne-am gandit sa reunim pe toti cei implicati direct sau indirect in implementarea acestor cruciale modificari, cu ocazia organizarii celei de a VI-a editii a Forumului anual de Solutii Practice “European Competition & Competitivness Day in Romania”, sub genericul: “Provocarile concurentei in perioada recesiunii. Rigori comunitare, solutii parteneriale, strategii de perspectiva“. Evenimentul se va desfasura sub egida Platformei CEFTAC in data de luni, 29 noiembrie 2010 la Amfiteatrul “Al. I. Cuza” din Palatul CCIR, intre orele 9.30-14.30.

Forumul se bucura de sprijinul urmatoarelor institutii: Camera de Comert si Industrie a Romaniei, Consiliul Concurentei, Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul National al Magistraturii, Uniunea Profesiilor Liberale din Romania, Knowledge Management Institute – sucursala Romania, Asociatia Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene, Asociatia pentru Protectia Consumatorilor din Romania, Asociatia Specialistilor in Achizitii Publice din Romania.

Knowledge Partner: Institute of Competiton Law (Paris), partenerul de evenimente al DG Competiton – Comisia Europeana.

In perspectiva Documentului de Pozitie continand doleantele, propunerile si recomandarile din partea mediului de afaceri si practicienilor in domeniu pe care Casa Europei se pregateste sa il inainteze Presedintiei Consiliului UE, suntem convinsi ca implicarea tuturor detinatorilor de interese, inca din aceasta perioada pregatitoare, poate reprezenta un punct de cotitura pentru modul in care se va aplica de acum inainte legislatia recent amendata, iar companiile vor sti sa evite sau sa solutioneze juridic mai intelept litigiile cu Consiliul Concurentei sau Comisia Europeana.

Aceasta unica reunire anuala a managerilor, avocatilor, consultantilor si juristilor specializati se produce acum si cu sprijinul Consiliului Superior al Magistraturii care sprijina pe aceasta cale o implementare mai corecta a procesului de reglementare sustinut de UE.

In acest sens, va invitam sa consultati agenda previzonala, lista invitatilor si speakerilor, precum si Pachetele de Beneficii pentru incheierea parteneriatelor si de inscriere pe site-ul: HouseofEurope.ro. Intrucat numarul de locuri disponibile este strict limitat, termenul pentru rezervare este data de 15 noiembrie 2010.

Partenerii media: Agentia de Presa RADOR, Concurrences.com, e-Competitions, CalendarEvenimente.ro, CaleaEuropeana.ro, Finantare.ro, Tribuna Economica, Economie si Administratie Locala, Euroconsultanta-Ghidul Firmei, NewsChannel.ro, GhiseulBancar.ro, ClubAfaceri.ro, ComunicateMedia.ro, SmartFinancial.ro, SmartBank.ro, Comunicatii Mobile, PRwave.ro, StiriEvenimente.ro, Early Warning Support – “EU-RO Clearing Funds”.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Secretariatul Consortiului Organizatoric la telefon/fax: 021.230.49.97 sau e-mail [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.