Forumul surselor de finantare

Incepand de astazi, 18 septembrie 2006, Finantare.ro in parteneriat cu Relians Corp va ofera posibilitatea de a afla pe Forumul Finantare.ro raspunsurile la intrebarile privind sursele de finantare accesibile organizatiilor din Romania.

Ati auzit de programele Fermierul, PC6, Phare si ati vrea sa stiti daca puteti aplica?
Doriti sa va dezvoltati afacerea dar nu cunoasteti ce credite va pun la dispozitie bancile din Romania?
Ce inseamna toti acei termeni atat de des folositi in fisa unui program de finantare: eligibilitate, grant, conditii de finantare, autoritate contractanta etc.?
Ce sunt aceste misterioase fonduri structurale?
 
Acum puteti avea acces GRATUIT la aceste informatii pe Forumul Finantare.ro, o parte din ele fiind furnizate chiar de consultanti specializati in domeniul finantarilor si al managementului pe proiecte.
 
Forumul Finantare.ro este structurat in functie de tipul finantarii (rambursabila sau nerambursabila) si de tipul organizatiilor beneficiare, cuprinzand categoriile: Fonduri structurale, Granturi IMM, Credite, Finantare ONG si Finantare APL.
Fiecare categorie trateaza subiecte specifice programelor de finantare accesibile. De exemplu, categoria Granturi IMM propune vizitatorilor in cautare de informatii subiecte precum Programul Fermierul, SAPARD, Programe ANIMMC, PHARE, PC6.
 
Finantare.ro doreste ca prin acest forum sa largeasca gama de servicii gratuite oferite vizitatorilor, punand la dispozitia acestora solutii complete de informare privind sursele de finantare disponibile organizatiilor din Romania.

Despre Finantare.ro
Finantare.ro – "Portalul surselor de finantare din Romania" – este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania.
In cei 3 ani de existenta online, peste 1 milion de utilizatori au beneficiat in mod gratuit de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.