Grapini: “Imi cer scuze mediului privat pentru esecul de la prima incercare de aplicare a minimisului”

Maria_Grapini_tribuna.jpg

Maria_Grapini_tribuna“Personal, ca membru al Guvernului, trebuie sa imi cer scuze mediului privat pentru esecul de la prima incercare de aplicarea minimisului. Dar eu ma bucur ca ne-am asumat greseala, ca am anulat inscrierea si nu am lasat controversele in piata. Eu cred ca si in viata de toate zilele trebuie sa recunosti cand gresesti. Am facut tot in parteneriat public-privat criteriile dupa care se va acorda minimisul. Cred ca toti banii de la buget trebuie alocati pe o strategie de dezvoltare, nu sa se dea «primul venit, primul servit», ca la promotii de produse – cine apuca 10 aparate le ia, cine nu, nu”, a declarat Maria Grapini, prezenta la un forum economic organizat la Bucuresti.

De asemenea, Grapini a spus ca la ministerul pe care il conduce are in lucru doua studii importante, unul despre etica in afaceri si altul despre reducerea costurilor de operare in piata, respectiv despre modul in care pot fi gasite mijloace prin care pot sa scada costurile pe care le are un intreprinzator legate de birocratia de raportare si de relationare cu statul.

Ministrul a subliniat ca una din cerintele foarte mari ale mediului de afaceri din ultimii 10 ani era infiintarea tribunalelor comerciale si ca acestea vor functiona din luna noiembrie.

Sursa: Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.