Impact Hub Cluj isi deschide portile pe 1 martie

Detaliu_Spatiu_Impact_Hub_Cluj.png

Eveniment_Impact_Hub_ClujIncepand cu 1 martie, clujenii si nu numai vor avea la dispozitie un nou spatiu de coworking, intalniri si evenimente, Impact Hub Cluj-Napoca.

Parte din reteaua internationala Impact Hub, locatia din Cluj-Napoca ocupa 1.200 de metri patrati in incinta Liberty Technology Park si include un spatiu comun de lucru (coworking) cu peste 50 de posturi de lucru, birouri dedicate echipelor cu capacitati intre 3 si 10 persoane, sali de evenimente, dar si spatii comune precum sala de intalniri, bucatarie, zona de relaxare sau cabinele pentru conferinte telefonice. El se adreseaza atat antreprenorilor, cat si freelancerilor, echipelor deja formate, investitorilor, studentilor si in general oricui vrea sa dezvolte un proiect antreprenorial sau care cauta sa sustina unul.

“Am lucrat in ultimii 4 ani cu peste 1.000 de antreprenori romani din toate categoriile si am inteles ca pentru a putea dezvolta o idee si a transforma-o intr-o afacere sustenabila este nevoie de un mediu de lucru colaborativ si constructiv, resurse si acces la mentori si experti, acces la surse de finantare si nu in ultimul rand programe care sa te ghideze pe drumul spre clienti”, a declarat Vlad Craioveanu, Managing Director Impact Hub Bucharest & Cluj-Napoca.

Pentru a aduce impreuna comunitatea antreprenoriala clujeana, Impact Hub va organiza o serie evenimente de interactiune, inspiratie, dar si workshop-uri pe diferite teme ce ii vor ajuta pe participanti sa isi dezvolte afacerile intr-un timp mai scurt. Doar in primul an de activitate, fondatorii estimeaza ca vor organiza intre 50 si 100 de evenimente proprii, carora li se vor adauga diverse intalniri ale comunitatilor deja formate in Cluj.

“Ne dorim sa fim un catalizator al interactiunilor dintre antreprenori, freelanceri, ONGisti, investitori si profesionisti in diverse domenii de activitate. Credem cu tarie si experienta ne-a aratat ca inovarea apare in comunitatile ce aduc impreuna experiente personale si profesionale diverse. De asemenea, pentru ca ne dorim sa intarim conexiunile nationale si internationale ale membrilor nostri, aceleasi abonamente Impact Hub sunt valabile de acum atat in Cluj, cat si in Bucuresti, in plus oferind si acces in toata reteaua globala Impact Hub prin programul Hub Passport“, a adaugat Vlad Craioveanu.
 
Spatiile de evenimente amenajate in cadrul Impact Hub Cluj-Napoca pot gazdui orice tip de eveniment intre 20 si 170 de participanti, fie ca vorbim despre trainguri, workshopuri, lansari de produs, conferinte sau formate speciale. Printre evenimentele ce vor fi gazduite aici in perioada urmatoare se numara Innovation Labs, Django Girls sau Dev Talks.
 
Amenajarea spatiului a inceput in toamna lui 2015, iar investitia totala in deschiderea Impact Hub Cluj-Napoca a depasit 250,000 de euro.0.
 
Despre Impact Hub Cluj-Napoca
Impact Hub Cluj-Napoca este organizatia ce sustine dezvoltarea antreprenoriala a initiativelor inovatoare in cadrul unei comunitati globale, oferind spatii de lucru colaborative, programe de dezvoltare si incubare a afacerii, conferinte si evenimente. Impact Hub Cluj-Napoca face parte din reteaua globala Impact Hub cu prezente fizice in peste 75 de locatii de pe 5 continente.

Sursa: Impact Hub

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.