“Impreuna cu Lidl pentru un viitor mai bun” – finantari intre 46.000 si 160.000 de lei

lidl-pentru-un-viitor-mai-bun-cover-800.jpg

Lidl Romania alaturi de ARC Romania si Envision Romania, lanseaza un nou program de granturi dedicate proiectelor din domeniul educatiei si mediului. Programul “Impreuna cu Lidl pentru un viitor mai bun” se adreseaza organizatiilor neguvernamentale din Romania care au cel putin un an de experienta in implementarea proiectelor din domeniile mentionate mai sus.

Administratorii programului de granturi sunt ARC Romania si Envision Romania. Aceştia pot fi contacti pentru orice intrebari pe adresele [email protected] sau [email protected]

Valoarea proiectului trebuie sa se incadreze intre 46.000 si 160.000 de lei, intervalul de implementare fiind aprilie – decembrie 2018. Termenul limita pentru depunerea aplicatiilor este 23 februarie 2018, ora 18:00.

Pentru participarea la aceasta runda de finantare, aplicantii sunt invitati sa isi creeze un cont pe platforma http://grantwizzard.ro/communitygrant, unde proiectele pot fi incarcate.

Organizatiile aplicante vor fi anuntate despre decizia de finantare pana la data de 30 martie 2018. Evaluarea proiectelor depuse va fi realizata de un juriu alcatuit din reprezentantii Lidl Romania, ARC si Envision Romania.

Sursa: stiri.ong

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.