Inscrieri online: Google cauta creatori de podcast-uri sa ii duca in SUA, la cursuri in valoare de 40.000 de dolari

Podcast.jpg

Creatori de continut audio sau video din toata lumea, inclusiv din Romania, se pot inscrie online pentru preselectia intr-un program de training in creare de podcast-uri, oferit de compania Google, si au sansa sa mearga in SUA la o tabara de pregatire.

Inscrierile pentru Google Podcasts Creator se fac AICI, pana pe 18 noiembrie 2018, ora 11:59 ET (ora pe Coasta de Est a SUA), iar training-ul va avea loc in perioada ianuarie – iunie 2019. O a doua sesiune de inscrieri va avea termen de inscriere mai 2019, iar programul va incepe in iulie 2019.

Google Podcasts Creator este un program de accelerare dezvoltat pentru a reduce barierele in calea podcasting-ului si pentru a spori diversitatea vocilor din acest domeniu, la nivel global. Echipele selectate vor primi finantare de pana la 40.000 de dolari fiecare, sub forma unui training de 20 de saptamani si sustinere pentru realizarea unui episod pilot.

Cei admisi din randul creatorilor din afara SUA, cum ar fi romanii, vor merge la Boston pentru un bootcamp de o saptamana in prima luna a trainingului, in ianuarie 2019, iar apoi, in ultima saptamana a programului vor reveni in State pentru o vizionare cu public a eposodului-pilot realizat la cursuri, la un cinematograf din Boston.

In rest, intre cele doua saptamani – de inceput si de sfarsit de program – creatorii de podcast vor avea activitati online, din tarile lor, cate 2 zile pe luna.

Prin acest program, Google vrea sa incurajeze diversificarea opiniilor in mediul online si sa ajute creatorii de podcast provenind in special din randul celor discriminati sau defavorizati, ca urmare a rasei, etniei, religiei, saraciei etc.

Sursa: Startupcafe.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.