Inscrierile la TenStep PMP Exam Prep se incheie pe 21 mai

Persoanele interesate sa participe la sesiunea de instruire "TenStep PMP Exam Prep" din perioada 28 mai – 1 iunie, se mai pot inscrie in program, pana luni, 21 mai.

Taxa de participare la trainingul ce va avea loc in Bucuresti este de 750 EURO + TVA iar inscrierea se efectueaza via e-mail, la [email protected].

Programul de training TenStep PMP Exam Prep se adreseaza practicienilor in Project Management care doresc sa se pregateasca pentru sustinerea examenului de certificare PMP (Project Management Professional), in cadrul unui program coordonat de autoritatea internationala in domeniu, Project Management Institute (PMI).

Cursul cuprinde 35 de ore de training intensiv, distribuite pe durata a 5 zile, si acopera cele 9 domenii de cunostiinte incluse in PMBOK Guide, Third Edition. Acest manual elaborat de PMI este inclus in suportul de curs ce va fi pus la dispozitia participantilor la inceputul trainingului. Participarea in cadrul acestui program va fi atestata la final prin TenStep Training Certificate, act necesar cursantilor pentru a dovedi indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI pentru sustinerea examenului de certificare profesionala in Project Management.

TenStep Romania este primul furnizor de training din Romania abilitat in domeniul Project Managementului drept Registered Education Provider (R.E.P.) inca din 2004, de catre Project Management Institute (PMI).

Aceasta abilitare asigura indeplinirea celor mai ridicate standarde internationale de livrare a programelor de training in Managementul Proiectelor si confirma profesionalismul instructorilor si consultantilor nostri.

TenStep Romania este reprezentanta companiei americane TenStep, Inc., cu sediul central in Atlanta, Georgia si cu birouri in alte 19 tari. TenStep este specializata in servicii de consultanta si instruire pentru Managementul Proiectelor, Managementul Portofoliului de Proiecte si implementarea structurilor organizationale de tip Project Management Office (PMO).

Pentru mai multe detalii vizitati www.TenStep.ro.

Persoana de contact:
Cezarina Teodorescu
Assistant Manager
Mobil: 0743 153 034
Telefon: 031 / 105 09 09
E-mail: [email protected].

Sursa: TenStep, 15 mai 2007

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.