Interreg V-A Romania – Ungaria: peste 4, 5 milioane euro pentru contractele aferente primului Apel

Interreg-Web.jpg

Programul Interreg V-A Romania – Ungaria anunta semnarea de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice din Romania, in calitate de Autoritate de Management a Programului, a primelor 4 proiecte aferente primului Apel deschis, in valoare totala de peste 4,5 mil. Euro.

Cele 4 proiecte contractate au o valoare totala de 4.615.545,86 Euro, din care 3.923.213,97 Euro din Fondul European de Dezvoltare Regionala. Alocarea finantarii FEDR este de 2.400.688,12 Euro pentru beneficiarii romani, respectiv 1.522.525,85 Euro pentru beneficiarii maghiari. Proiectele contractate vizeaza initiative privind patrimoniul natural, cultural si istoric (Prioritatea de investitii 6/c), respectiv managementul riscurilor si al dezastrelor ((Prioritatea de investitii 5/b).

Contractarea primelor proiecte reprezinta o etapa importanta in cadrul Programului si marcheaza un debut vizibil si concret al consolidarii coeziunii economice, sociale si teritoriale in aria eligibila a acestuia. Le dorim succes beneficiarilor in implementarea proiectelor si ii asiguram de intregul sprijin din partea structurilor Programului in realizarea actiunilor si atingerea obiectivelor stabilite.

Sursa: MDRAP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.