Invitatie dezbatere “Analiza de business, Operatiuni si Management de proiect”

conferintaCODECS si International Institute of Business Analysis (IIBA) Romania Chapter va invita la o dezbatere despre Analiza de business, Operatiuni si Management de proiect.

Dezbaterea va avea loc in cadrului unui seminar CODECS Open Mind, la sediul CODECS din str. Agricultori, nr. 37-39, marti, 8 noiembrie, incepand cu orele 18:30.

Bogdan Bondor-Negraru (CODECS), Victoria Cupet (IIBA Romania Chapter) si Codrin-Dan Nicolau (CODECS & IIBA Romania Chapter) vor prezenta etapele implementarii solutiilor de business, de la necesitate, la idee, realizare si pana la generarea de valoare. impreuna cu participantii, ei vor incerca sa arate cum se poate furniza valoare printr-o abordare sistemica, accesibila tuturor managerilor si antreprenorilor.

Pentru a putea supravietui, pentru a te putea dezvolta in noile conditii de business, conditii cu un grad mic de predictibilitate, un manager are nevoie de aceasta noua abordare, prin care sa raspunda eficient schimbarii cu schimbare. Aceasta schimbare, ca reactie la exterior, dar pornita din interior, incepe sa devina un nou mod de existenta, generandu-se continuu proiecte care sa realizeze alinierea la cerintele mediului extern si nevoile clientilor. in interiorul organizatiei, procesele existente nasc proiecte, iar proiectele, la randul lor, nasc noi procese.” Bogdan Bondor-Negraru, Director programe Project Management & Business Operations, CODECS.

Tema principala a seminarului pleaca de la premisa ca firmele se confrunta cu clienti tot mai instruiti si mai orientati catre produse si servicii care sa le indeplineasca nevoi din ce in ce mai diversificate si din ce in ce mai personalizate. In acest context, firmele trebuie sa gaseasca noi formule de identificare pentru aceste nevoi personalizate.

Participarea este gratuita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.