Invitatie eveniment ”SME INSTRUMENT MASTERCLASS” 29 octombrie-Pitesti, 30 octombrie-Craiova, 31 octombrie-Bucuresti

afacere-shutterstock.jpg

USH Pro Business și APPLIED RESEARCH SOLUTIONS –ARS vă invită să participați la cursul SME INSTRUMENT MASTERCLASS.

Orizont 2020 este cel mai mare program de cercetare și inovare al Uniunii Europene, cu fonduri de aproape 80 de miliarde de euro disponibile pe parcursul a 7 ani (2014-2020), pe lângă investițiile private. O parte a programului Orizont 2020 este instrumentul IMM-urilor.

Acest curs unic de formare permite organizațiilor să înțeleagă mai bine programul și să beneficieze de diversele oportunități de finanțare europene adecvate pentru IMM-uri. Cursul este conceput pentru a oferi participanților abilități și cunoștințe necesare pentru a realiza propuneri de înaltă calitate și succes pentru Etapa 2, cu opțiune de finanțare de până la 2,5 milioane euro și opțiune de finanțare mixtă de până la 15 milioane de euro.
Instrumentul IMM face parte din programul Orizont 2020, cel mai mare sistem de finanțare pentru cercetare și inovare din lume. Companiile sunt invitate să prezinte propuneri în care costurile activităților de inovare și chiar pre-comercializare sunt acoperite în proporție de 70%:

Etapa 2 (subvenție de până la 2,5 milioane EUR), facilitate de finanțare: testare, optimizare, validare, demonstrație la scară largă a unui produs inovator, proces sau serviciu inovator cuprins între TRL 6 și TRL 8

Etapa 2 (finanțare de până la 2,5 milioane EUR + finanțare în capitaluri de 15 milioane EUR), facilitate de finanțare mixtă pentru proiectele TRL 6 – TRL 8 + TRL 9 și comercializarea pe scară largă

SME INSTRUMENT MASTERCLASS va fi un eveniment de o zi și va fi dedicat IMM-urilor inovatoare care lucrează la tehnologii cu un potențial revoluționar, care ar putea schimba sau deschide noi piețe europene.

Agendă eveniment:

  • Cele mai importante aspecte ale modelelor propuse
  • Exemple câștigătoare de propuneri pentru Etapa 2
  • Perspectiva evaluatorilor asupra a ce este bine de făcut( DOs) și ce nu (DONTs)
  • Modele de maximizare a șanselor de succes
  • Privire de ansamblu asupra feedback-ului raportului Comisiei Europene

Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.