Ionel Timisan: Henry Laurence Gantt

ionel_timisanIn 1916 Gantt a pus bazele pentru New Machine, o asociatie ce dorea sa aplice criteriile de eficienta industriala in procesul politic. Mostenirea sa pentru gestionarea productiei este urmatoarea:

Diagrama Gantt: Inca acceptata ca un instrument de management de importanta astazi, acesta ofera un calendar grafic pentru planificarea si controlul de munca, precum si progresele inregistrare in directia etape ale unui proiect. Diagrama are o variatie moderna, evaluarea programului si PERT.

Eficienta industriala: eficienta industriala poate fi produsa numai prin aplicarea analizei stiintifice la toate aspectele legate de lucrarile in curs. Rolul managementului industrial este de a imbunatati sistemul prin eliminarea sansei si a accidentelor.

Sistemul “sarcina si bonus”: El a legat bonusul platit managerilor de a cat de bine au invatat pe angajatii lor pentru a imbunatati performanta. Responsabilitatea sociala in afaceri: El credea ca intreprinderile au obligatii fata de a bunastarea societatii in care isi desfasoara activitatea, scrie Ionel Timisan pe blogul sau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.