Jim de Piante speaker principal la editia a V-a a PM Forum

Jim de Piante, Executive Project Manager IBM Corporation, si unul dintre cei mai valorosi speakeri in domeniul leadershipului din lume va intra in dialog cu specialistii romani din project management in cadrul celei de-a V-a editii a PM Forumului ce va avea loc in 4 -5 noiembrie, la Hotel Radisson din Bucuresti.


Comparativ cu editiile precedente ale PM Forum, cea din acest an vine cu o abordare orientata catre tehnici si abilitati implementate eficient in proiecte de succes, discutiile vizand „lectiile invatate” pe parcursul implementarii unor „megaproiecte”, consumatoare de resurse financiare si umane.

Jim de Piante va prezenta la PM Forum potentialele solutii din acest domeniu prin prisma comparatiei cu antrenoratul unei echipe de fotbal. „Tot ce merita sa cunosti despre Managementul de Proiect am invatat ca antrenor al unei echipe de juniori de fotbal.

In acest sport, succesul se masoara in numarul de invingeri. Echipele castiga deseori atunci cand antrenorul lor este si un bun lider. In managementul de proiect, succesul se defineste ca scop clar, livrare la timp si incadrare in buget. Proiectele sunt finalizate cu succes atunci cand managerul de proiect este un bun lider,” precizeaza specialistul.

Speaker de valoare, acaparand atentia ascultatorilor, Jim de Piante a tinut numeroase discursuri pe teme de leadership, networking si alte subiecte pentru IBM, PMI s.a.

Alaturi de Jim de Piante in cadrul PM Forum vor mai fi prezenti in calitate de speakeri dr. Alexandre Rodrigues – experimentat consultant in managementul riscurilor si metoda valorii dobandite, ce a sprijinit companii multinationale precum Nokia, Motorola si Volkswagen -, Chris Kinderman – PMP, Managing Partner Blue 5, Ricardo Viana Vargas, member of board PMI, Chair of the Strategic Planning and Program Alignment Committee, Hans AAROE – compania GRONTMIJ, Carl Bro, Wayne F. Abba – Executive Director Abba Consulting.

Inscrierile la PM Forum 2008 pot fi facute pana la data de 3 noiembrie pe pagina web sau la telefon nr. 021 – 252 51 78. Membrii PMI, cursantii CODECS si Studentii beneficiaza de reduceri importante ale taxei de participare.

Despre organizatori:

Fondata in 1993 CODECS vine in intampinarea nevoilor pietei in ceea ce priveste pregatirea manageriala, fiind furnizorul programului de MBA oferit de The Open University din Marea Britanie.

De asemenea, compania a dezvoltat noi produse – programe de instruire personalizate si consultanta manageriala, management de proiect,prima scoala vocationala de resurse umane din Romania, editare de carte de afaceri. Programele de training sunt modelate astfel incat sa se adapteze nevoilor organizatiilor, atat prin continut si metode de invatare, cat si prin adaptarea gradului de dificultate al conceptelor la nivelul de pregatire al participantilor, procesul de invatare bazandu-se pe parteneriat.

CODECS este membru activ al European Distance Education Network – EDEN (incepand cu 1994), al International Council for Distance Education – ICDE (din 1994) si, din luna august 2001, al European Foundation for Management Development (EFMD). De asemenea, este membru al Fundatiei Resurse Umane Romania, al Asociatiei Nationale a Furnizorilor de Training (ANTRA) si al Asociatiei Romane pentru Industria Electronica si de Software (ARIES).

CODECS mentine legaturi cu prestigioase institutii internationale precum: Future Achievement International din SUA, The British Council, Euro Contact Business School in Ungaria, New Bulgarian University in Bulgaria, The Open University of Czech Republic, Nadacia City University Bratislava in Slovacia, International Institute of Management.

CODECS este certificat ISO din anul 2006 si Investor in People din anul 2007.

Project Management Institute (PMI) este o asociatia mondiala care promoveaza profesia de management de proiect in intreaga lume. Reunind peste 265.000 de membri din peste 170 de tari, specialist in project management in diferite domenii precum constructii, automotive, industria aerospatiala, IT, servicii financiare, pharma si telecomunicatii, asociatia militeaza pentru aplicarea cu profesionalism a managementului de proiect.

In cei peste 40 de ani de existenta, PMI s-a implicat activ in dezvoltarea standardelor din domeniu, conduce studii si cercetari si ofera acces la multiple resurse si informatii relevante membrilor sai. In Romania, PMI este reprezentata de PMI Romania Chapter, www.pmi.ro, care are in prezent in jur de 250 de membri.

Pentru detalii suplimentare contactati:
Alina Mosor – Coordonator proiect
[email protected]
0729. 729. 622

Barbalata Silviu
CODECS SA
[email protected]
www.codecs.ro

Pentru cei care cauta serviciile unui trainer, Managementul-proiectelor.ro recomanda www.Traineri.ro.

Sursa: Managementul-proiectelor.ro, 15 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.