Lansare site nou Colors in Projects

Colors in Projects_lansare siteToamna se numara bobocii, spune o vorba din popor, insa la Colors in Projects se numara proiectele. Astfel va anuntam bucurosi ca am lansat cu surle si trambite noul nostru site: www.colorsinprojects.ro.

L-am pregatit cu mare grija pentru participantii la sesiunile noastre de training, acum avand ocazia sa se delecteze cu descrieri detaliate despre cursurile noastre, sa isi verifice cunostintele cu ajutorul testelor online pe care le punem la dispozitie sau sa acceseze instant calendarul pentru a fi la curent cu datele sesiunilor deschise.

Mandria noastra sunt trainerii, pe care de astazi ii puteti cunoaste pe pagina dedicata lor, tocmai pentru a fi siguri ca ati facut alegerea cea mai buna.

Surpriza site-ului este blog-ul, unde Gogu va va informa periodic cu noutati din managementul de proiect sau va va amuza cu problemele si dilemele sale, insa mereu atent la cerintele voastre.

Si pentru ca la casa noua se vine intotdeauna cu cadouri, noi schimbam regula si va oferim cadou 3 premii in valoare de 150€ fiecare, premiu ce consta in taxa de participare la workshop-ul: Project Management: Learning by having Fun.

Ce trebuie sa faceti? Sa participati la concursul nostru si sa indepliniti cele 3 conditii.

Noi suntem nerabdatori sa va citim raspunsurile si sa va premiem.

Haideti sa ne bucuram impreuna de un inceput frumos!

Echipa Colors in Projects
www.colorsinprojects.ro
[email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.