Leadership Summer School

Daca esti student, proaspat absolvent, masterand sau ocupi o pozitie de junior intr-o companie nationala sau multinationala, atunci Leadership Summer School este evenimentul la care trebuie sa participi in aceasta vara.

Pentru a fi unul dintre studentii Scolii de Vara ai urmatoarele variante. Poti achizitiona pachetul de acces la eveniment completand formularul sau poti fi unul dintre cei 20 de participanti care vor beneficia  de un loc gratuit si de un intership  intr-una din companiile proactive din Romania. Pentru aceasta, aplica acum, raspunzand online la cateva intrebari si trimitand un CV, iar de acolo noi vom face totul.

Leadership Summer School iti propune o experienta unica:  5 zile de leadership autentic furnizat prin intermediul trainerilor de la LEADERS,  Codecs si Center for Creative Leadership (TBC) , dar si al exemplelor de modele de leadership precum Alteta Sa Regala Principele Radu al Romaniei, Mihai Tudor, General Director, IBM, Catalin Ionescu, Chairman& CEO, Codecs,  Alexandru Badulescu, Country Manager, Western Union, Raed Arafat, SMURD, Marius Stefan, Managing Partner, Rent a Car si Dan Pascariu, Chairman Unicredit – Tiriac.

Valoarea pachetului de acces la Leadership Summer School este de 300 de euro (TVA inclus). Acest cost include cazarea all inclusive la Hotelul Continental, Timisul de Sus, pentru 6 nopti pe perioada evenimentului, participarea la toate activitatile de training, materialele de curs si transportul de la gara Predeal la Timisul de Sus. Pentru grupuri de minimum 3 persoane suntem bucurosi sa oferim un discount de 5%.

Daca ai intre 20 si 25 de ani, ai abilitati de lider si doresti sa-ti incepi cariera intr-o companie lider de piata acesta este momentul! Aplica acum pentru un stagiu de internship oferit prin intermediul LEADERS, iar primii 20 de tineri selectati de catre companii vor primi un loc gratuit la Leadership Summer School.

Leadership Summer School este un eveniment organizat de Fundatia LEADERS Romania sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei.

Locatia si data: Timisul de Sus, 3 – 8 august 2008.

Contact:
Telefon: 0722/19.30.66
Web-site: www.leadershipschool.eu
 
Sursa: Formare.info, 11 iunie 2008

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.