Finantare imobiliara

Banca

ImoFinance

Solicitanti eligibili

Creditul se acorda persoanelor juridice romane care au ca obiect de activitate construirea, reabilitarea, consolidarea sau extinderea imobilelor cu destinatie locativa, comerciala sau industriala, sau alte pj-care construiesc locuinte de serviciu pentru salariati.

Activitati eligibile

Finantarea imobiliara se acorda pentru constructia/achizitia de imobile, cartiere rezidentiale, spatii comerciale, cladiri de birouri, hale industriale, depozite si alte cladiri.

Valoarea finantata:
– min. 50.000 – max. 1.000.000 EURO, sau echiv. lei, functie de valoarea proiectului, capacitatea de garantare si capacitatea de rambursare.

Avans:
– minim 30% din valoarea proiectului; consta avans platit vanzatorului, in aport de numerar depus in cont, lucrari executate, materiale achizitionate, terenul platit (avansul se varsa cel tarziu odata cu tragerile din credit).

Perioada de finantare:
– maxim 3-5 ani, corelat cu durata executiei proiectului, si existenta surselor de rambursare ale imprumutatului; la obtinerea imprumutului, solicitantul trebuie sa prezinte ante-contracte de vanzare-cumparare sau contracte de construire pe cel putin 30% din spatiile construibile.

Perioada de gratie:
– corelata cu schema de rambursare negociata.

Sursa: ImoFinance SRL
Informatii suplimentare
Folositi instrumentele urmatoare pentru a obtine detalii complete despre acest program de finantare
Date de contact finantator

IMOFINANCE

Str. Horea, nr.3, Cluj Napoca

Tel: 0264-595675

Fax: 0264-595676

E-mail: [email protected]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.