Lista candidatilor declarati admisi in Comitetul de Monitorizare – POPAM 2014-2020

barca_pescuit.jpg

pestiDirectia Generala Pescuit anunta finalizarea procesului de selectie in vederea constituirii Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime (CM POPAM) 2014 – 2020

CM POPAM 2014-2020 va fi structura nationala de tip partenerial, fara personalitate juridica, cu rol decizional strategic in procesul de implementare a POPAM 2014 – 2020, care se va reuni pe parcursul intregii perioade de programare pentru a examina implementarea programului si progresele inregistrate in indeplinirea acestuia.

Termenul limita de depunere al candidaturilor a fost 22.01.2016, ora 16:30.

Ultima aplicatie depusa prin „completarea formularului si transmiterea acestuia atat scanat (cu semnatura si stampila) cat si in format editabil pe adresa [email protected].” a fost inregistrata in data de 22.01.2016, ora 2:55 pm.

Ultima aplicatie inregistrata a fost cea a Asociatiei Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE) depusa la secretariatul DGP-AMPOP in data 25.01.2016, ora 15:50. Prin urmare, au fost inregistrate 12 aplicatii dintre care una in afara termenului limita de depunere.

Lista preliminara a candidatilor declarati admisi ca urmare a selectiei membrilor parteneri non-institutii publice pentru CMPOPAM 2014-2020 se gaseste atasata.

Avand in vedere ca locurile dedicate structurii asociative din sectorul de procesare a produselor din pescuit si acvacultura, institutiilor academice/universitare, Camera de Comert, institutii finantatoare nu au fost ocupate prin candidaturile depuse, in conformitate cu metodologia aplicabila, Autoritatea de Management pentru POPAM 2014-2020 va transmite invitatii partenerilor relevanti pe baza experientei anterioare.

Dupa epuizarea perioadei de solutionare a eventualelor contestatii aparute in urma respingerii unor candidaturi, in urma finalizarii procesului de selectie a partenerilor, DGP-AMPOP, va solicita nominalizarea participantilor la Comitetul de Monitorizare in termen de 5 zile lucratoare.

Candidaturile organizatiilor care nu au fost selectate pentru componenta CM POPAM, in functie de relevanta acestora, vor fi avute in vedere la stabilirea membrilor pentru Grupurile tehnice de lucru, care vor fi constituite, dupa caz, in vederea optimizarii implementarii Programului Operational pentru Pescuit si Afaceri Maritime 2014-2020, conform metodologiei publicate pe website-ul MADR.

Lista candidatilor admisi dupa selectie

Sursa: AM POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top