Listele cu persoanele juridice aprobate, respectiv respinse in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus au fost publicate pe site-ul AFM

3-rabla-mfax-laszlomihaly.jpg

Administratia Fondului pentru Mediu a publicat primele liste cu persoanele juridice acceptate si cu cele respinse in Programul de stimulare a innoirii Parcului auto national (Programul Rabla) si in Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) in anul 2018.

In aceasta etapa, pentru Programul Rabla au fost acceptate 132 dosare pentru 317 autovehicule si 27 dosare au fost respinse. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 13 dosare pentru 20 autovehicule (5 electrice hibride si 15 pur electrice) si 2 dosare au fost respinse.

Listele persoanelor juridice care au fost acceptate, respectiv respinse in cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la sectiunile aferente Programelor Rabla si Rabla Plus.

Persoanele juridice care au fost acceptate in programe se pot adresa unuia dintre producatorii/dealerii auto care au fost validati in Programele Rabla si Rabla Plus, listele acestora fiind disponibile pe site-ul institutiei.

Persoanele juridice care au fost respinse au posibilitatea sa depuna contestatii pana la data de 24 aprilie 2018, inclusiv, sau pot depune un nou dosar de inscriere. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare in cadrul Programelor Rabla si Rabla Plus pana la data de 28 septembrie 2018.

Sursa: AFM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.