Lobby institutional pentru proiecte dunarene de investitii “Scoala Banilor Europeni” – Romexpo, 28 iunie 2012

Va informam ca, prin decizia comuna a Comisiei Europene – DG REGIO, Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei si a Consiliului Oraselor si Regiunilor Dunarene (CODCR), ZIUA EUROPEANA A DUNARII va fi marcata, in acest an, printr-un complex de evenimente oficiale si ale mediului de afaceri si academic, in perioada 28-30 iunie 2012, la Bucuresti – Romexpo, Casa Dunarii, Academia Romana – si la Drobeta Turnu Severin – Defileul Dunarii.

Scopul central este acela de a sprijini proiectele de investitii in vederea implementarii Strategiei UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD), in contextul vizitei Comisarului European pentru Dezvoltare Regionala, E.S. Dl Johannes HAHN.

Ca integrator de proiecte desemnat in mod oficial, Grupul de Actiune “Dezvoltare Integrata: Dunare – Marea Neagra”, initiat in cadrul Consiliul Consultativ al SUERD din cadrul MAE, in parteneriat direct cu Secretariatul General CODCR – Casa Dunarii, invita organizatiile si companiile interesate sa se alature initiativei de lansare si sustinere in principal a doua proiecte internationale prioritare: proiectul de “HUB INOVATIV SUD-EST EUROPEAN” si proiectul cultural-turistic “EUROPOLIS”.

Lansarea, prezentarea si dezbaterea asupra implicarii efective a celor interesati in diverse zone de actiune/interventie locala sau sectoriala va avea loc in cadrul Editiei Speciale si a Expozitiei de Proiecte “SCOALA BANILOR EUROPENI“, sub genericul: “Lobby institutional in favoarea proiectelor strategice propuse de Grupul de Actiune “Dunare-Marea Neagra“, Bucuresti – ROMEXPO – Pavilion C2, joi, 28 iunie 2012, orele 15.00.

Pentru coordonatorii companiilor sau proiectelor in Regiunea Dunarii (intreg teritoriul Romaniei este eligibil pentru finantare), organizatorii pun la dispozitie un stand de prezentare, precum si posibilitatea interventiei in cadrul lucrarilor.

Informatii suplimentare asupra agendei complete si a conditiilor de participare pot fi consultate pe site-ul www.HouseofEurope.ro sau solicitate la telefon /fax: 021.2304997 sau e-mail: [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.