Ludovic Orban anunță consultări cu mediul de afaceri și sindicatele

masina-electrica-baterie.jpg

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, organizarea unei serii de consultări cu mediul de afaceri și sindicatele în legătură cu obiectivele Green Deal și consecințele acestui asupra României.

„Am discutat despre organizarea unei serii de consultare publică a mediului de afaceri, a organizațiilor patronale, a sindicatelor referitor la Green Deal (Pactul ecologic european), posibilele consecințe asupra României și de asemenea stabilirea poziției României în toate regulamentele care vor fi dezbătute la nivel european pentru a asigura atingerea obiectivelor. De asemenea, continuă consultarea societății referitoare la viitorul buget multianual”, a declarat Ludovic Orban după ședința conducerii PNL.

România va primi de la UE 757 milioane de euro sub formă de granturi nerambursabile pentru susținerea zonelor monoindustriale care vor fi afectate de trecerea la o economie nepoluantă.

România ar deveni astfel al treilea beneficiar de fonduri nerambursabile din Fondul pentru tranziție echitabilă, un instrument… Mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.